drmy1050 2014-01-24 14:03
浏览 105
已采纳

HTML PHP - 如何从表单提交中创建时间和日期? [关闭]

I wanted to display a date and time on cars.txt when the user submit the form.

how can I do that? can someone teach me ? here is my html :

<form action="lol.php" method="get" >

<h1> select cars</h1>
<select>
<option value=honda> honda civic </option>
<option value=toyota> toyota </option>
<option value=mitshubishi > mitshubishi </option>
</select>
</form>

here is my lol.php

<?php
header("Location: thanksforsubmit.html");
$handle = fopen("cars.txt", "a");
foreach($_GET as $variable => $value) {
fwrite($handle, $variable);
fwrite($handle, "=");
fwrite($handle, $value);
fwrite($handle, "
");
}
fwrite($handle, "
");
fclose($handle);
exit;
?> 
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongzuo4666 2014-01-24 14:14
    关注

    Also look at this : date()

    <?php
    // REMOVE header()
    $handle = fopen("cars.txt", "a");
    foreach($_GET as $variable => $value) {
        fwrite($handle, $variable."=".$value."
    ");  //the simpler way
    }
    fwrite($handle, " date = ".date('Y-m-d g:i:s a',  strtotime("+8 hours"))."
    ");
    // assuming China's timzone is GMT +8 and you want 12-hour format time 
    // according to your comments below 
    fclose($handle);
    exit;
    ?> 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 求数学坐标画圆以及直线的算法
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站