dparivln22034 2012-06-27 11:11
浏览 33
已采纳

将引号添加到字符串中的数字

I have the following almost JSON string:

<?php
$string = '{0:{"id":1,"name":"Antiek en Kunst","subs":[{"id":2,"name":"Antiek | Bestek"},{"id":3,"name":"Antiek | Boeken en Bijbels"},{"id":1100,"name":"Antiek | Emaille"},{"id":1501,"name":"Antiek | Gereedschap en Instrumenten"},{"id":1648,"name":"Antiek | Glas en Kristal"},{"id":2614,"name":"Antiek | Goud en Zilver"},{"id":2661,"name":"Antiek | Kandelaars"},{"id":1841,"name":"Antiek | Kantoor en Zakelijk"},{"id":1502,"name":"Antiek | Keramiek en Aardewerk"},{"id":1842,"name":"Antiek | Keukenbenodigdheden"},{"id":2118,"name":"Antiek | Kleden en Textiel"},{"id":1503,"name":"Antiek | Kleding en Accessoires"},{"id":6,"name":"Antiek | Klokken"},{"id":1647,"name":"Antiek | Koper en Brons"},{"id":7,"name":"Antiek | Lampen"},{"id":1504,"name":"Antiek | Meubels | Bedden"},{"id":5,"name":"Antiek | Meubels | Kasten"},{"id":1505,"name":"Antiek | Meubels | Stoelen en Banken"},{"id":1506,"name":"Antiek | Meubels | Tafels"},{"id":1101,"name":"Antiek | Naaimachines"},{"id":10,"name":"Antiek | Porselein"},{"id":1102,"name":"Antiek | Religie"},{"id":1103,"name":"Antiek | Schalen"},{"id":2662,"name":"Antiek | Schoolplaten"},{"id":1843,"name":"Antiek | Servies compleet"},{"id":12,"name":"Antiek | Servies los"},{"id":1507,"name":"Antiek | Speelgoed"},{"id":2663,"name":"Antiek | Spiegels"},{"id":2664,"name":"Antiek | Tin"},{"id":11,"name":"Antiek | Tv's en Audio"},{"id":14,"name":"Antiek | Vazen"},{"id":1104,"name":"Antiek | Wandborden en Tegels"},{"id":1500,"name":"Antiek | Woonaccessoires"},{"id":9,"name":"Antiek | Overige"},{"id":15,"name":"Curiosa en Brocante"},{"id":1423,"name":"Diensten | Kunstenaars en Portretschilders"},{"id":2610,"name":"Diensten | Reparatie en Onderhoud"},{"id":23,"name":"Kunst | Beelden en Houtsnijwerken"},{"id":1508,"name":"Kunst | Designobjecten"},{"id":1105,"name":"Kunst | Etsen en Gravures"},{"id":27,"name":"Kunst | Litho's en Zeefdrukken"},{"id":1844,"name":"Kunst | Niet-Westerse kunst"},{"id":1846,"name":"Kunst | Schilderijen | Abstract"},{"id":25,"name":"Kunst | Schilderijen | Klassiek"},{"id":1845,"name":"Kunst | Schilderijen | Modern"},{"id":26,"name":"Kunst | Tekeningen en Foto's"},{"id":24,"name":"Kunst | Overige"}]},1:{"id":31,"name":"Audio, Tv en Foto","subs":[{"id":2035,"name":"Accu's en Batterijen"},{"id":2617,"name":"Afstandsbedieningen"},{"id":32,"name":"Bandrecorders"},{"id":1132,"name":"Beamers"},{"id":2665,"name":"Blu-ray-spelers en Blu-ray-recorders"},{"id":33,"name":"Buizenversterkers"},{"id":2036,"name":"Cassettedecks"},{"id":35,"name":"Cd-spelers"},{"id":2666,"name":"Diaprojectors"},{"id":2042,"name":"Diensten | Film- en Videobewerking"},{"id":1199,"name":"Diensten | Fotografen"},{"id":1219,"name":"Diensten | Reparaties"},{"id":1114,"name":"Dvd-spelers en Dvd-recorders"},{"id":1115,"name":"Films 8mm, 16mm en 35mm"},{"id":1360,"name":"Fotografie | Accu's en Batterijen"},{"id":480,"name":"Fotografie | Camera's | Analoog"},{"id":487,"name":"Fotografie | Camera's | Digitaal"},{"id":2667,"name":"Fotografie | Digitale fotolijstjes"},{"id":488,"name":"Fotografie | Doka Toebehoren"},{"id":1720,"name":"Fotografie | Filters"},{"id":489,"name":"Fotografie | Flitsers"},{"id":1483,"name":"Fotografie | Fotolijsten en Fotoalbums"},{"id":1721,"name":"Fotografie | Fotoprinters en Fotopapier"},{"id":1400,"name":"Fotografie | Fotostudio en Toebehoren"},{"id":1484,"name":"Fotografie | Fototassen"},{"id":493,"name":"Fotografie | Geheugenkaarten"},{"id":495,"name":"Fotografie | Lenzen en Objectieven"},{"id":497,"name":"Fotografie | Onderwatercamera's"},{"id":501,"name":"Fotografie | Professionele apparatuur"},{"id":500,"name":"Fotografie | Statieven en Balhoofden"},{"id":1722,"name":"Harddiskrecorders"},{"id":1116,"name":"Home Cinema-sets"},{"id":1106,"name":"Kabels"},{"id":37,"name":"Koptelefoons en Headsets"},{"id":38,"name":"Luidsprekers"},{"id":2668,"name":"Mediaspelers"},{"id":40,"name":"Mp3-spelers | Apple iPod"},{"id":1649,"name":"Mp3-spelers | Overige merken"},{"id":1723,"name":"Mp3-spelers | Accessoires | Apple iPod"},{"id":1452,"name":"Mp3-spelers | Accessoires | Overige merken"},{"id":2615,"name":"Mp4-spelers"},{"id":1724,"name":"Opladers"},{"id":496,"name":"Optische apparatuur | Microscopen"},{"id":502,"name":"Optische apparatuur | Telescopen"},{"id":503,"name":"Optische apparatuur | Verrekijkers"},{"id":42,"name":"Platenspelers en Pick-ups"},{"id":1117,"name":"Professionele Audio-, Tv- en Video-apparatuur"},{"id":43,"name":"Radio's"},{"id":36,"name":"Stereo-sets"},{"id":45,"name":"Tuners"},{"id":1118,"name":"Tv-decoders en Schotelantennes"},{"id":1120,"name":"Tv's | Plasma, Lcd en Led"},{"id":1121,"name":"Tv's | Overige Tv's"},{"id":1453,"name":"Tv's | Accessoires"},{"id":46,"name":"Versterkers en Receivers"},{"id":1129,"name":"Videobewakingsapparatuur"},{"id":1130,"name":"Videocamera's | Analoog"},{"id":1131,"name":"Videocamera's | Digitaal"},{"id":1133,"name":"Videospelers en Videorecorders"},{"id":47,"name":"Walkmans, Discmans en Minidiscspelers"},{"id":1725,"name":"Weerstations en Barometers"},{"id":41,"name":"Overige Audio, Tv en Foto"}]}}';

?>

I need to convert all the integers to strings, this can be done with adding double quotes (") to them. However, how would the be done? It doesn't need to be PHP specific, notepad++ is able to use regexes to search and replace but I'm not sure if this is the right method to do this. Any help is appreciated.

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • duanlun4411 2012-06-27 11:31
    关注
    $result = preg_replace('/(?<=[{:,])\d+(?=[:,])/', '"\\0"', $string); 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 微信网友居然可以通过vx号找到我绑的手机号
  • ¥15 spring后端vue前端
  • ¥15 寻一个支付宝扫码远程授权登录的软件助手app
  • ¥15 解riccati方程组
  • ¥15 display:none;样式在嵌套结构中的已设置了display样式的元素上不起作用?
  • ¥15 使用rabbitMQ 消息队列作为url源进行多线程爬取时,总有几个url没有处理的问题。
  • ¥15 Ubuntu在安装序列比对软件STAR时出现报错如何解决
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题