doumu6941 2014-10-14 09:54
浏览 222
已采纳

在PHP中使用HTML添加下拉菜单 - 从mysql数据库填充

I'm trying to add a drop down menu populated from mysql database. Here is my code:

$sql=  "SELECT id, course_period_id from schedule WHERE STUDENT_ID='$_SESSION[student_id]'";
$result=mysql_query($sql);
$options="";
while ($row=mysql_fetch_array($result)) {
    $id=$row["id"];
    $course_period_id=$row["course_period_id"];
    $options.="<OPTION VALUE=\"$course_period_id\">".$course_period_id.'</option>';
}
echo '</TD></TR></TABLE>';
echo '<SELECT>
                <OPTION VALUE=0>Choose
                <?=$options?>
                </SELECT> ';

The problem is that it gives me a drop down menu with zero options. So what should I change in my code?

Thanks

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • duanqiang5722 2014-10-14 09:55
    关注

    Why using php tag when php tags are already open?

    echo "<select>
          <option value=0>Choose</option>
          $options
          </select>";
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 交替优化波束形成和ris反射角使保密速率最大化
  • ¥15 树莓派与pix飞控通信
  • ¥15 自动转发微信群信息到另外一个微信群
  • ¥15 outlook无法配置成功
  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程