dqssst0144 2016-06-27 17:44
浏览 47
已采纳

我的一个导航药没有用

<div id="content" class="container">
<div class="row">
<div class="col-xs-5 col-md-3">
  <ul class="nav nav-pills nav-stacked">
    <li class="active"><a data-toggle="tab" href="#cap1">Cap.1 - Componenta gospodariei</a></li>
    <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.2<span class="caret"></span></a>
      <ul class="dropdown-menu">
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap2a">Cap2a - Terenuri in proprietate</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap2b">Cap2b - Identificarea pe parcele</a></li>
      </ul>
    </li>

    <li><a data-toggle="tab" href="#cap3">Cap.3 - Modul de utilizare al suprafetelor</a></li>

    <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.4<span class="caret"></span></a>
      <ul class="dropdown-menu">
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap4a">Cap4a - Suprafata arabil. pe raza loc.</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap4a1">Cap4a1 - Supraf. cultivata in sere si solarii</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap4b1">Cap4b1</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap4b2">Cap4b2</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap4c">Cap4c - Supraf. cultivata cu legume</a></li>
      </ul>
    </li>
    <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.5<span class="caret"></span></a>
      <ul class="dropdown-menu">
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap5a">Cap5a</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap5b">Cap5b</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap5c">Cap5c</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap5d">Cap5d</a></li>
      </ul>
    </li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap6">Cap.6 - Suprafete efectiv irigate in camp</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap7">Cap.7 - Animale domestice si/sau salbatice</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap8">Cap.8 - Evolutia efectivelor de animale</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap9">Cap.9 - Utilaje, instal. pt. agric. si silvic. </a></li>
    <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.10<span class="caret"></span></a>
      <ul class="dropdown-menu">
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap10a">Cap10a</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap10b">Cap10b</a></li>
      </ul>
    </li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap11">Cap.11 - Constructii existente</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap12">Cap.12 - Atestate de producator</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap13">Cap.13 - Mentiuni proceduri succesorale</a></li>
    <li><a data-toggle="tab" href="#cap14">Cap.14 - Inregistrari privind preemptiunile</a></li>
    <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.15<span class="caret"></span></a>
      <ul class="dropdown-menu">
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap15a">Cap15a</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap15b">Cap15b</a></li>
      </ul>
    </li>
  </ul>
</div>
<div class="col-xs-7 col-md-9"> 
 <div class="tab-content">
    <div id="cap1" class="tab-pane fade in active">
      <?php include('view_cap1.php');?>
    </div>
    <div id="cap2a" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap2a.php');?>
    </div>
    <div id="cap2b" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap2b.php');?>
    </div>
    <div id="cap3" class="tab-pane fade">
      <?php include ('view_cap3.php');?>
    </div>
    <div id="cap4a" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap4a.php');?>
    </div>
    <div id="cap4a1" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap4a1.php');?>
    </div>
    <div id="cap4b1" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap4b1.php');?>
    </div>
    <div id="cap4b2" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap4b2.php');?>
    </div>
    <div id="cap4c" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap4c.php');?>
    </div>
    <div id="cap5a" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap5a.php');?>
    </div>
    <div id="cap5b" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap5b.php');?>
    </div>
    <div id="cap5c" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap5c.php');?>
    </div>
    <div id="cap5d" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap5d.php');?>
    </div>
    <div id="cap6" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap6.php');?>
    </div>
    <div id="cap7" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap7.php');?>
    </div>
    <div id="cap8" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap8.php');?>
    </div>
    <div id="cap9" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap9.php');?>
    </div>
    <div id="cap10a" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap10a.php');?>
    </div>
    <div id="cap10b" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap10b.php');?>
    </div>
    <div id="cap11" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap11.php');?>
    </div>
    <div id="cap12" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap12.php');?>
    </div>
    <div id="cap13" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap13.php');?>
    </div>
    <div id="cap14" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap14.php');?>
    </div>
    <div id="cap15a" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap15a.php');?>
    </div>
    <div id="cap15b" class="tab-pane fade">
      <?php include('view_cap15b.php');?>
    </div>
  </div>
</div>
</div>
</div>

Ok, so I have the code above and it is working except where it says "cap3". When I hit the cap3 pill nothing appear in the tab content and I couldn't see what is wrong in my code. I posted it here, maybe someone can see better than me.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douzhan2027 2016-06-27 17:58
    关注

    I made a jsFiddle of that is working. The only difference is I swapped out the PHP include with a string.

    <div id="content" class="container">
    <div class="row">
    <div class="col-xs-5 col-md-3">
      <ul class="nav nav-pills nav-stacked">
        <li class="active"><a data-toggle="tab" href="#cap1">Cap.1 - Componenta gospodariei</a></li>
        <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.2<span class="caret"></span></a>
          <ul class="dropdown-menu">
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap2a">Cap2a - Terenuri in proprietate</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap2b">Cap2b - Identificarea pe parcele</a></li>
          </ul>
        </li>
    
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap3">Cap.3 - Modul de utilizare al suprafetelor</a></li>
    
        <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.4<span class="caret"></span></a>
          <ul class="dropdown-menu">
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap4a">Cap4a - Suprafata arabil. pe raza loc.</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap4a1">Cap4a1 - Supraf. cultivata in sere si solarii</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap4b1">Cap4b1</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap4b2">Cap4b2</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap4c">Cap4c - Supraf. cultivata cu legume</a></li>
          </ul>
        </li>
        <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.5<span class="caret"></span></a>
          <ul class="dropdown-menu">
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap5a">Cap5a</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap5b">Cap5b</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap5c">Cap5c</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap5d">Cap5d</a></li>
          </ul>
        </li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap6">Cap.6 - Suprafete efectiv irigate in camp</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap7">Cap.7 - Animale domestice si/sau salbatice</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap8">Cap.8 - Evolutia efectivelor de animale</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap9">Cap.9 - Utilaje, instal. pt. agric. si silvic. </a></li>
        <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.10<span class="caret"></span></a>
          <ul class="dropdown-menu">
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap10a">Cap10a</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap10b">Cap10b</a></li>
          </ul>
        </li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap11">Cap.11 - Constructii existente</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap12">Cap.12 - Atestate de producator</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap13">Cap.13 - Mentiuni proceduri succesorale</a></li>
        <li><a data-toggle="tab" href="#cap14">Cap.14 - Inregistrari privind preemptiunile</a></li>
        <li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown">Cap.15<span class="caret"></span></a>
          <ul class="dropdown-menu">
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap15a">Cap15a</a></li>
            <li><a data-toggle="tab" href="#cap15b">Cap15b</a></li>
          </ul>
        </li>
      </ul>
    </div>
    <div class="col-xs-7 col-md-9"> 
     <div class="tab-content">
        <div id="cap1" class="tab-pane fade in active">
          1
        </div>
        <div id="cap2a" class="tab-pane fade">
          2a
        </div>
        <div id="cap2b" class="tab-pane fade">
          2b
        </div>
        <div id="cap3" class="tab-pane fade">
          3
        </div>
        <div id="cap4a" class="tab-pane fade">
          4a
        </div>
        <div id="cap4a1" class="tab-pane fade">
          4a1
        </div>
        <div id="cap4b1" class="tab-pane fade">
          4b1
        </div>
        <div id="cap4b2" class="tab-pane fade">
          4b2
        </div>
        <div id="cap4c" class="tab-pane fade">
          4c
        </div>
        <div id="cap5a" class="tab-pane fade">
          5a
        </div>
        <div id="cap5b" class="tab-pane fade">
          5b
        </div>
        <div id="cap5c" class="tab-pane fade">
          5c
        </div>
        <div id="cap5d" class="tab-pane fade">
          5d
        </div>
        <div id="cap6" class="tab-pane fade">
          6
        </div>
        <div id="cap7" class="tab-pane fade">
          7
        </div>
        <div id="cap8" class="tab-pane fade">
          8
        </div>
        <div id="cap9" class="tab-pane fade">
         9
        </div>
        <div id="cap10a" class="tab-pane fade">
          10a
        </div>
        <div id="cap10b" class="tab-pane fade">
          10b
        </div>
        <div id="cap11" class="tab-pane fade">
          11
        </div>
        <div id="cap12" class="tab-pane fade">
          12
        </div>
        <div id="cap13" class="tab-pane fade">
          13
        </div>
        <div id="cap14" class="tab-pane fade">
          14
        </div>
        <div id="cap15a" class="tab-pane fade">
          15a
        </div>
        <div id="cap15b" class="tab-pane fade">
          15b
        </div>
      </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    

    https://jsfiddle.net/372qpps2/

    I did notice your include for #3 does have a space between it and the bracket which the other lines don't have. I don't believe this would make a difference but you can try it.

    Based on the working example I would say your issue is with the code in view_cap3.php.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 sqlite 附加(attach database)加密数据库时,返回26是什么原因呢?
  • ¥88 找成都本地经验丰富懂小程序开发的技术大咖
  • ¥15 如何处理复杂数据表格的除法运算
  • ¥15 如何用stc8h1k08的片子做485数据透传的功能?(关键词-串口)
  • ¥15 有兄弟姐妹会用word插图功能制作类似citespace的图片吗?
  • ¥200 uniapp长期运行卡死问题解决
  • ¥15 请教:如何用postman调用本地虚拟机区块链接上的合约?
  • ¥15 为什么使用javacv转封装rtsp为rtmp时出现如下问题:[h264 @ 000000004faf7500]no frame?
  • ¥15 乘性高斯噪声在深度学习网络中的应用
  • ¥15 关于docker部署flink集成hadoop的yarn,请教个问题 flink启动yarn-session.sh连不上hadoop,这个整了好几天一直不行,求帮忙看一下怎么解决