dongshen4129 2014-08-19 13:42
浏览 16

如何使用PHPExcel获得连锁超链接的价值?

Ex:

H1= stackoverflow.com/questions/8956331/how-to-get-results

H1 = HYPERLINK(CONCATENATE(A1,B1,C1,D1,E1,F1,G1)) 

$objWorkSheet->getCell( 'H1')->getValue()

returns

"HYPERLINK(CONCATENATE(A1,B1,C1,D1,E1,F1,G1))"

instead of URL

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dpcj32769 2014-08-19 13:49
    关注

    getValue() will return the raw data from the cell, in the case of a cell containing a formula, then this is the actual formula

    $objWorkSheet->getCell( 'H1')->getCalculatedValue();
    

    will return the actual evaluated result of that formula

    EDIT

    I hope that your formula

    HYPERLINK(CONCATENATE(A1,B1,C1,D1,E1,F1,G1))
    

    begins with an = sign

    =HYPERLINK(CONCATENATE(A1,B1,C1,D1,E1,F1,G1))
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于FOC驱动器,如何实现卡丁车下坡无阻力的遛坡的效果
  • ¥15 IAR程序莫名变量多重定义
  • ¥15 (标签-UDP|关键词-client)
  • ¥15 关于库卡officelite无法与虚拟机通讯的问题
  • ¥100 已有python代码,要求做成可执行程序,程序设计内容不多
  • ¥15 目标检测项目无法读取视频
  • ¥15 GEO datasets中基因芯片数据仅仅提供了normalized signal如何进行差异分析
  • ¥100 求采集电商背景音乐的方法
  • ¥15 数学建模竞赛求指导帮助
  • ¥15 STM32控制MAX7219问题求解答