doudeng9425 2015-09-21 11:40
浏览 131
已采纳

if / else语句在同一个div标签内(格式化)

I'm trying to get the formatting of php and html in the same document right. I can't seem to get the conversion right. ....

This is the original HTML:

<div class="content-holder clearfix">
    <div class="container">
        <div class="row">
            <div class="span12">
                <div class="row">
                    <div id="title-header" class="span12">
            <div class="page-header">
          <?php get_template_part("static/static-title"); ?>
            </div> 
                </div>
                <div class="row">
                <?php if ($masonrycategory=='false') { ?>
                    <div class="span8 <?php if (of_get_option('blog_sidebar_pos')==''){echo 'right';}else{echo of_get_option('blog_sidebar_pos'); } ?>" id="content">
                        <?php get_template_part("loop/loop-blog-main"); ?>
                    </div>
                    <div class="span4 sidebar" id="sidebar">
                        <?php dynamic_sidebar("hs_main_sidebar"); ?>
                    </div>
                    <?php }else{ ?>
                    <div class="span12 id="content">
                        <?php get_template_part("loop/loop-blog-masonry"); ?>
                    </div>
                    <?php } ?>
                      </div>
                </div>
            </div>
        </div>
    </div>
</div>

And I need to convert it to PHP. ...

    } else {

echo "<div class='content-holder clearfix'>";
    echo "<div class='container'>";
        echo "<div class='row'>";
            echo "<div class='span12'>";
                echo "<div class='row'>";
                    echo "<div id='title-header' class='span12'>";
            echo "<div class='page-header'>";
           get_template_part("static/static-title"); 
            echo "</div>"; 
                echo "</div>";
                echo "<div class='row'>"
                if ($masonrycategory=='false') { 
                    echo "<div class='span8' . 'if (of_get_option('blog_sidebar_pos')==''){echo 'right';}else{echo of_get_option('blog_sidebar_pos'); } ?>" id="content">
                        <?php get_template_part("loop/loop-blog-main"); ?>
                    </div>
                    <div class="span4 sidebar" id="sidebar">
                        <?php dynamic_sidebar("hs_main_sidebar"); ?>
                    </div>
                    <?php }else{ ?>
                    <div class="span12 id="content">
                        <?php get_template_part("loop/loop-blog-masonry"); ?>
                    </div>
                    <?php } ?>
                      </div>
                </div>
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
} ?> 
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsbpaqt61965 2015-09-21 11:47
    关注

    Syntax error:

    echo "<div class='span8' . 'if (of_get_option('blog_sidebar_pos')==''){echo 'right';}else{echo of_get_option('blog_sidebar_pos'); } ?>" id="content">
    

    Until you are more confident, you might find it easier to be more vebose in your style of coding:

    echo '<div class="span8';
    if (of_get_option('blog_sidebar_pos') == '') {
        echo ' right';
    } else {
        echo of_get_option('blog_sidebar_pos');
    }
    echo '" id="content">';
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 对于相关问题的求解与代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料
  • ¥15 使用R语言marginaleffects包进行边际效应图绘制