普通网友 2015-05-18 08:58
浏览 31

如何在Yii中上传文件。 在控制器中,我无法获取除文件名之外的文件详细信息

It's showing an error like "Undefined variable: fullImgSource".

Can anyone help me with this?

in view

<div class="form">
<?php
  $form=$this->beginWidget('CActiveForm', array(
      'id'=>'Candidate-form',
      'enableClientValidation'=>true,
      'clientOptions'=>array(
      'validateOnSubmit'=>true
    ),
    'htmlOptions' => array('enctype' => 'multipart/form-data')
  )); 
?>
<p class="note">Fields with <span class="required">*</span> are required.       </p>
<?php echo $form->errorSummary($model); ?>
<?php
  echo $form->labelEx($model, 'delete_YN');
  echo $form->fileField($model, 'delete_YN');
  echo $form->error($model, 'delete_YN');
?>
<div class="row buttons">
<?php echo CHtml::submitButton($model->isNewRecord ? 'Add' : 'Save'); ?>
</div>
<?php $this->endWidget(); ?>
</div><!-- form -->

In Controller code is here

Uploadfile

$model = new Candidate;
if(isset($_POST['Candidate']))
{
  $model->attributes=$_POST['Candidate']; 
  $name=@$_FILES["Candidate"]["name"]["delete_YN"];
  $model->delete_YN  = CUploadedFile::getInstance($model,'delete_YN');
  if($model->save())
    $fullImgSource = Yii::getPathOfAlias('webroot').'/upload/'.$name;
  $model->delete_YN->saveAs($fullImgSource);
  $model->delete_YN = $name;
  $model->save();
  $this->redirect(array('view','id'=>$model->id));
}
$this->render('create',array('model'=>$model,));
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doutan1857 2015-05-18 09:08
    关注

    Yii have built in support for file uploads. You don't need to worry about $_FILES.

    Kindly go through with, How to upload files using model

    Regards

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题