douchun3680 2016-02-25 05:31
浏览 65
已采纳

jquery无法加载div

I have this piece of code but i am unable to make this work i am unable to load the links

jquery.js

 $('.menu_top').click(function(){

        var href = $(this).attr('href');
        $('#content_area').fadeOut().load(href).fadeIn('normal');

        $('.menu_top').not(this).removeClass('active');
        $(this).addClass('active');

        return false;
    });

Index.php

  <a class="menu_top" href="#content_area">LINK 1</a> 
        <a id="content_area"style="display:none;">
         THIS IS LINK ONE 
       </a>
  <a class="menu_top" href="#content_area">LINK 2</a> 
        <a id="content_area"style="display:none;">
         THIS IS LINK TWO
       </a>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • du4629 2016-02-27 22:44
    关注

    this solution worked for me Index.php

        <div  class="menu_top" data-target="#content_area1">Link 1</div> 
            <div  class="menu_top" data-target="#content_area2" >Link 2</div> 
            <div  class="menu_top" data-target="#content_area3" >Link3</div> 
    
    <div id="content_area1" class="content_area" style="display:none;"> 
    This is link 1
    </div>
    <div id="content_area1" class="content_area" style="display:none;"> 
    This is link 2
    </div>
    <div id="content_area1" class="content_area" style="display:none;"> 
    This is link 3
    </div>
    

    Jquery.js

    $('.menu_top').click(function() {
    var el=$(this)
    $('.menu_top').removeClass('active')
    $('.content_area').hide()
      $($(this).data('target')).show('slow', function() {
    
        $(el).addClass('active');
      });
    });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥35 平滑拟合曲线该如何生成
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站