dpbe81245 2015-06-30 14:59
浏览 27
已采纳

如何自动加载页面?

how to load another page without click ? i have created site its there paypal options there.here my code i want load without click likn option load to paypal code ? here my code?

<p><form name="form1" method="post" action="shopping_cart/paypal.php">
 <input type="hidden" name="courseid" id="courseid" value="55" />
 <input type="hidden" name="coursename" id="coursename" value="Video Modeling Course" />
 <a href= "#" onclick="document['form1'].submit()">Buy: $50.00 <img src="images/paypal_logo2.gif" alt="PayPal" width="210" height="80" border="0" />
 </a>
 </form>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • 普通网友 2015-06-30 15:05
    关注

    Just put the code below (after html loads), which submit form, see example below:

    <p><form name="form1" method="post" action="shopping_cart/paypal.php">
     <input type="hidden" name="courseid" id="courseid" value="55" />
     <input type="hidden" name="coursename" id="coursename" value="Video Modeling Course" />
     <a href= "#" onclick="document['form1'].submit()">Buy: $50.00 <img src="images/paypal_logo2.gif" alt="PayPal" width="210" height="80" border="0" />
     </a>
     </form>
    <script>document['form1'].submit()</script>
    

    In jQuery it would be:

    <script>$('form[name="form1"]').submit();</script>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 maple软件,用solve求反函数出现rootof,怎么办?
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题
  • ¥15 state显示变量是字符串形式,但是仍然红色,无法引用,并显示类型不匹配
  • ¥20 求一个html代码,有偿
  • ¥100 关于使用MATLAB中copularnd函数的问题
  • ¥20 在虚拟机的pycharm上
  • ¥15 jupyterthemes 设置完毕后没有效果
  • ¥15 matlab图像高斯低通滤波
  • ¥15 针对曲面部件的制孔路径规划,大家有什么思路吗