dre75230 2017-09-29 11:03
浏览 86
已采纳

如何通过Swift邮件程序添加标头

I am trying to add header to message sent via swift mailer.

$message = Swift_Message::newInstance($title)
          ->setFrom(array('mail@mail.com' => 'Name'))
          ->setTo(array($email => $email))
          ->setBody($content, 'text/html');

tried this, returns error

 $message-> addTextHeader('List-Unsubscribe', $url_unsub);

This returns does nothing, but does not return error also

$headers = $message->getHeaders();
$headers->addTextHeader('List-Unsubscribe', $url_unsub);      
$result = $mailer->send($message); 

Any idea what to do?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doucheng7808 2017-09-29 11:37
    关注

    First, change to:

    $message->getHeaders()->addTextHeader('List-Unsubscribe', $url_unsub); 
    

    because you doesn't set/relate your $headers to $message after calling getHeaders().

    Second. Check if $url_unsub contains really proper format for header "List-Unsubscribe". Look e.g. here => http://www.list-unsubscribe.com/

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器