douti9286 2018-06-19 19:25
浏览 43
已采纳

没有使用AJAX获得数据

This is the data I'm trying to get

public function dohvatiZadatak($id){
    $this->id = $id;
    $conn = $this->connect()->prepare("SELECT * FROM zadatci WHERE id=:id");
    $conn->bindParam('id', $this->id);
    $conn->execute();
    $zadatak = $conn->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);
    return json_encode(array('zadatak' => $zadatak));
}

Ajax request

function urediZadatak(id){
      $("#uredi-zadatak-modal").modal('show');
      $.ajax({
         type: "GET",
         url: "../zadatci/uredizadatak.php?id="+id,
         data: id,
         async: false,
         success: function(response){
             console.log(response.zadatak);
         }
       });
 }

I'm getting nothing in return. How do I get that data I'm returning with PHP?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doudou521125 2018-06-19 19:58
    关注

    In order for the response to be sent back from PHP you need to use echo. On your code you should add the following to the place calling dohvatiZadatak($id):

    echo dohvatiZadatak($id);
    

    And than on your front-end you can use:

    function urediZadatak(id){
        $("#uredi-zadatak-modal").modal('show');
        $.ajax({
            type: "GET",
            url: "../zadatci/uredizadatak.php?id="+id,
            data: id,
            async: false,
            success: function(response){
                var parsedResponse = JSON.parse(response);
                // use the response as parsedResponse.key
            }
        });
     }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 有人知道怎么将自己的迁移策略布到edgecloudsim上使用吗?
  • ¥15 错误 LNK2001 无法解析的外部符号
  • ¥50 安装pyaudiokits失败
  • ¥15 计组这些题应该咋做呀
  • ¥60 更换迈创SOL6M4AE卡的时候,驱动要重新装才能使用,怎么解决?
  • ¥15 让node服务器有自动加载文件的功能
  • ¥15 jmeter脚本回放有的是对的有的是错的
  • ¥15 r语言蛋白组学相关问题
  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型
  • ¥15 求学软件的前人们指明方向🥺