dtmbc1606 2012-02-21 04:35
浏览 68

无法在url中使用xml调用api方法

I am using zoho api and after editing the user details when i submit a form i create URL and using CURL to call the URL so i can get xml response as "Record updated". Below is the code i m using to send GET request using CURL, I have tried POST request too that didnt worked

 $ch = curl_init($url);
 $Rec_Data = curl_exec($ch);
 var_dump($Rec_Data);

It returns "false" but when i use same URL and manually put in browsers address bar and hit anter it works and says "record updated" but with this case i cant check responce and notify user that operation is successfull or something.

Why the same URL isnt working with CURL GET or POST ?? below is my url...if u call below url with browser address bar...it will work but with CURL it doesnt

https://crm.zoho.com/crm/private/xml/Leads/updateRecords?newFormat=1&apikey=*$&ticket=ada47f67f130619aaeab5a40069705c8&xmlData= <Leads> <row no="1"> <FL val="LEADID">418176000000055001</FL> <FL val="SMOWNERID">418176000000047003</FL> <FL val="Lead Owner">418176000000047003</FL> <FL val="Company"> Demo </FL> <FL val="First Name"> Test </FL> <FL val="Last Name"> Lead </FL> <FL val="Designation"> This </FL> <FL val="Email"> email1@yopmail.com </FL> <FL val="Phone"> 242377 </FL> <FL val="Mobile"> 9865986598 </FL> <FL val="Website"> www.google.com </FL> <FL val="Lead Source"> Advertisement </FL> <FL val="Lead Status"> Contact in Future </FL> <FL val="Industry"> Wireless Industry </FL> <FL val="No of Employees">250</FL> <FL val="Annual Revenue"> 19500 </FL> <FL val="Rating"> Active </FL> <FL val="SMCREATORID">418176000000047003</FL><FL val="Created By">418176000000047003</FL> <FL val="MODIFIEDBY">418176000000047003</FL> <FL val="Modified By">Amit</FL> <FL val="Created Time">2012-02-09</FL> <FL val="Modified Time">2012-02-16</FL> <FL val="Email Opt Out"></FL> </row> </Leads> &id=418176000000055001

Screenshot of setup enter image description here

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doushuo1080 2012-02-21 04:48
    关注

    Try this

    $curl_handle=curl_init();
    curl_setopt( $curl_handle, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1" );
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_URL,urlencode("https://crm.zoho.com/crm/private/xml/Leads/updateRecords?newFormat=1&apikey=*$&ticket=ada47f67f130619aaeab5a40069705c8&xmlData= <Leads> <row no="1"> <FL val="LEADID">418176000000055001</FL> <FL val="SMOWNERID">418176000000047003</FL> <FL val="Lead Owner">418176000000047003</FL> <FL val="Company"> Demo </FL> <FL val="First Name"> Test </FL> <FL val="Last Name"> Lead </FL> <FL val="Designation"> This </FL> <FL val="Email"> email1@yopmail.com </FL> <FL val="Phone"> 242377 </FL> <FL val="Mobile"> 9865986598 </FL> <FL val="Website"> www.google.com </FL> <FL val="Lead Source"> Advertisement </FL> <FL val="Lead Status"> Contact in Future </FL> <FL val="Industry"> Wireless Industry </FL> <FL val="No of Employees">250</FL> <FL val="Annual Revenue"> 19500 </FL> <FL val="Rating"> Active </FL> <FL val="SMCREATORID">418176000000047003</FL><FL val="Created By">418176000000047003</FL> <FL val="MODIFIEDBY">418176000000047003</FL> <FL val="Modified By">Amit</FL> <FL val="Created Time">2012-02-09</FL> <FL val="Modified Time">2012-02-16</FL> <FL val="Email Opt Out"></FL> </row> </Leads> &id=418176000000055001
    "));
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_CONNECTTIMEOUT,5);
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_REFERER,'http://www.google.com');
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_FRESH_CONNECT,true);//No caching
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,true);
    curl_setopt($curl_handle,CURLOPT_MAXREDIRS,1);
    $buffer = curl_exec($curl_handle);
    curl_close($curl_handle);
    
    echo $buffer;
    

    You need to encode ur url before sending ... In the case of browser, it does this by default.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 测距传感器数据手册i2c
  • ¥15 RPA正常跑,cmd输入cookies跑不出来
  • ¥15 求帮我调试一下freefem代码
  • ¥15 matlab代码解决,怎么运行
  • ¥15 R语言Rstudio突然无法启动
  • ¥15 关于#matlab#的问题:提取2个图像的变量作为另外一个图像像元的移动量,计算新的位置创建新的图像并提取第二个图像的变量到新的图像
  • ¥15 改算法,照着压缩包里边,参考其他代码封装的格式 写到main函数里
  • ¥15 用windows做服务的同志有吗
  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法