doujian3401 2011-07-27 11:32
浏览 59
已采纳

PHP / HTML在div中回显变量

I have a div which works fine

  <div id="fb-root"></div>
   <fb:like href="<?php echo $link; ?>" send="true" width="450" show_faces="true" font=""> 
   </fb:like>

If I try to use an echo, I don't get the value of $link when I do this.

echo '<div id="fb-root"></div>
<fb:like href="<?php echo $link; ?>" send="true" width="450" show_faces="true" font="">
</fb:like>';

likewise this one too. i cannot get the $link.

echo '<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?app_id=208015255907895&amp;href="',$link,'"&amp;send=true&amp;layout=button_count&amp;width=50&amp;show_faces=true&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font=trebuchet+ms&amp;height=21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:50px; height:21px;" allowTransparency="true"></iframe> '

Any help?

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongpaocuan7498 2011-07-27 11:34
    关注

    You can't use <?php ... ?> in an echo. Try:

    echo '<div id="fb-root"></div><fb:like href="', $link, '" send="true" width="450" show_faces="true" font=""></fb:like>';
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!
  • ¥15 drone 推送镜像时候 purge: true 推送完毕后没有删除对应的镜像,手动拷贝到服务器执行结果正确在样才能让指令自动执行成功删除对应镜像,如何解决?