doutanghuan9595 2012-05-24 13:06
浏览 294
已采纳

如何处理CURL 403禁止错误? 任何解决方案

I am using multi curl to fetch data from remote site. My script is like

foreach ($urls as $i => $url) {
            $ch[$i] = curl_init($url['url']);
            curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_TIMEOUT, 0);
            curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
            curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 0);
            curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
            curl_multi_add_handle($multiCurlHandler, $ch[$i]);
}

It returns me 403 forbidden in response.

Thanks in advance for suggestions and comments.

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • drt12345678 2012-05-24 13:08
    关注

    Just try by adding two lines for User agents, and see if it works or not. Some servers not accept the requests from scripts, it depends on user agents.

    // line 1
    $agent = 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)';
    
    foreach ($urls as $i => $url) {
        $ch[$i] = curl_init($url['url']);
        curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_TIMEOUT, 0);
        curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 0);
    
        // line 2
        curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_USERAGENT, $agent);
    
        curl_setopt($ch[$i], CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
        curl_multi_add_handle($multiCurlHandler, $ch[$i]);
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 sub地址DHCP问题
  • ¥15 delta降尺度计算的一些细节,有偿
  • ¥15 Arduino红外遥控代码有问题
  • ¥15 数值计算离散正交多项式
  • ¥30 数值计算均差系数编程
  • ¥15 redis-full-check比较 两个集群的数据出错
  • ¥15 Matlab编程问题
  • ¥15 训练的多模态特征融合模型准确度很低怎么办
  • ¥15 kylin启动报错log4j类冲突
  • ¥15 超声波模块测距控制点灯,灯的闪烁很不稳定,经过调试发现测的距离偏大