duanlei5339
2016-05-10 14:35
浏览 56
已采纳

如何使用PHP发送SMTP电子邮件而不使用第三方类

I've been using PHPMailer to send SMTP emails, and also have heard some recommend various other 3rd party classes.

I've always been a surprised and a little disappointed that this functionality is not native in PHP.

Do I still need to use a 3rd party class to do so? If not, how? If so, any idea why it isn't native?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我一直在使用PHPMailer发送SMTP电子邮件,也听过一些推荐的其他第三方类。< / p>

我一直感到惊讶,有点失望,这个功能在PHP中不是原生的。

我还需要使用第三方吗? 上课要这样做? 如果没有,怎么样? 如果是这样,任何想法为什么它不是原生的?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题