dongtuo4723 2015-04-09 13:37
浏览 47

在数据库中搜索多个用户输入的文本字段。示例: - 指定,位置,资格,性别等字段

User will input/output some fields and exclude some fields. We want php- SQL query so that it should search in database for only inputted textfield values and display output.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doushang7209 2015-04-09 13:57
    关注

    Please try like the following so this can help you from the search string

    $query = array();
    
    $query[] = empty($_POST['name']) ? : 'name='.$_POST['name'];
    $query[] = empty($address) ? : 'address'.$_POST['address'];
    $results = implode('AND', $query);
    $test = "SELECT * FROM tableName where '".$results."'";
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 用hfss做微带贴片阵列天线的时候分析设置有问题
  • ¥50 我撰写的python爬虫爬不了 要爬的网址有反爬机制
  • ¥15 Centos / PETSc / PETGEM
  • ¥15 centos7.9 IPv6端口telnet和端口监控问题
  • ¥120 计算机网络的新校区组网设计
  • ¥20 完全没有学习过GAN,看了CSDN的一篇文章,里面有代码但是完全不知道如何操作
  • ¥15 使用ue5插件narrative时如何切换关卡也保存叙事任务记录
  • ¥20 海浪数据 南海地区海况数据,波浪数据
  • ¥20 软件测试决策法疑问求解答
  • ¥15 win11 23H2删除推荐的项目,支持注册表等