drby30217 2016-07-18 17:31
浏览 35
已采纳

如何更改使用jquery中的循环创建的文本框onchange的值

I need to change the value of second one on change of first one

for ex if the user change the value for valuex00 the same value should be in valuey00, same for valuex01 and valuey01

     //first one 
<?php $a=0;?>
<?php  for ($i=0;$i<5;$i++) {?>
<?php  for ($j=0;$j<5;$j++) {?>

    <input type="text" name="<?php echo 'post1['.$a.'][value1]'?>" class="valuex<?php echo $i.$j;?>">


<?php $a++;?>
<?php }?>
<?php }?>


   //second one      
   <?php $a=0;?>
<?php  for ($i=0;$i<5;$i++) {?>
<?php  for ($j=0;$j<5;$j++) {?>

    <input type="text" name="<?php echo 'post2['.$a.'][value1]'?>" class="valuey<?php echo $i.$j;?>">


<?php $a++;?>
<?php }?>
<?php }?>

How to achieve this using jquery on change event

Please suggest with solution

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • duandian2725 2016-07-18 17:49
    关注

    Try this

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>
    <?php $a=0;?>
    <?php  for ($i=0;$i<5;$i++) {?>
    <?php  for ($j=0;$j<5;$j++) {?>
    
        <input type="text" onchange="myFunction(this)" name="<?php echo 'post1['.$a.'][value1]'; ?>" id="valuex_<?php echo $i.$j;?>" class="valuex<?php echo $i.$j;?>">
    
    
    <?php $a++;?>
    <?php }?>
    <?php }?>
    
        <br>
        //second one      
       <?php $a=0;?>
    <?php  for ($i=0;$i<5;$i++) {?>
    <?php  for ($j=0;$j<5;$j++) {?>
    
        <input type="text" name="<?php echo 'post2['.$a.'][value1]'?>" id="valuey_<?php echo $i.$j;?>"  class="valuey<?php echo $i.$j;?>">
    
    
    <?php $a++;?>
    <?php }?>
    <?php }?>
    <script>
    function myFunction(ele) {
        var id = ele.id;
        var valuefirstone = document.getElementById(id).value;
        var res = id.split("_");
        document.getElementById("valuey_"+res[1]).value = valuefirstone;
    }
    </script>
    </body>
    </html>
    

    My result

    enter image description here

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型
  • ¥15 求学软件的前人们指明方向🥺
  • ¥50 如何增强飞上天的树莓派的热点信号强度,以使得笔记本可以在地面实现远程桌面连接
  • ¥20 双层网络上信息-疾病传播
  • ¥50 paddlepaddle pinn
  • ¥20 idea运行测试代码报错问题
  • ¥15 网络监控:网络故障告警通知
  • ¥15 django项目运行报编码错误
  • ¥15 STM32驱动继电器
  • ¥15 Windows server update services