dongmiao520892 2017-05-03 09:38
浏览 135
已采纳

如何在ng-repeat中使用ng-class为每个it-div设置类

  • **this is my home page ** i am showing data coming from mysql to card but is have same tag color i.e class="tag tag-pill tag-danger" i am using ng-class={{hos.class}} /*class is a coloumn in table */

    <div class="col-md-5" ng-repeat="hos in ho">
         <div class="col-md-6">
             <div class="card"> <img class="img-fluid" ng-src="{{hos.img}}" alt="">
                  <div class="card-img-overlay"> <span ng-class=" ">{{hos.tag}}</span> </div>
                  <div class="card-block">
    <div class="news-title">
    <h2 class=" title-small"><a href="#">{{hos.topic}}</a></h2>
    </div>
    <p class="card-text"><small class="text-time"><em>{{hos.time}}</em></small></p>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongxing8650 2017-05-03 09:51
    关注

    try ng-class="hos.tag" or class="{{hos.tag}}"

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 MCNP里如何定义多个源?
  • ¥20 双层网络上信息-疾病传播
  • ¥50 paddlepaddle pinn
  • ¥20 idea运行测试代码报错问题
  • ¥15 网络监控:网络故障告警通知
  • ¥15 django项目运行报编码错误
  • ¥15 请问这个是什么意思?
  • ¥15 STM32驱动继电器
  • ¥15 Windows server update services
  • ¥15 关于#c语言#的问题:我现在在做一个墨水屏设计,2.9英寸的小屏怎么换4.2英寸大屏