dongyanghan0556 2014-08-07 04:56
浏览 32

将php数组中的每个元素转换为函数的分离参数

Hie everyone am trying to pass the following array:

$cars=array("Volvo","BMW","Toyota"); 

To the following function

function foo(){
   $numargs = func_num_args();
   $args = func_get_args();
   print_r($args);
}

What I want is to make each element in array to be separated element in $args

at the same time I don't to write the function and parameters like that way

foo($cars[0],$cars[1]);
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douewei1665 2014-08-07 05:08
    关注
    <?php
    
    for ($i=0; $i<sizeof($array); $i++) {
     $c = $array[$i];
     foo($c);
    }
    
    ?>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 易康econgnition精度验证
  • ¥15 线程问题判断多次进入
  • ¥15 msix packaging tool打包问题
  • ¥28 微信小程序开发页面布局没问题,真机调试的时候页面布局就乱了
  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致