donglu9134 2015-06-21 11:05
浏览 338
已采纳

PHP数组中的大括号

I want to build this JS to a PHP array:

title : 'Property',
image : '1-1-thmb.png',
type : 'For Sale',
price : '$price',
address : '$address',
bedrooms : '$bedrooms',
bathrooms : '$maxguests',
area : '$area',
position : {
    lat : $lat,
    lng : $lng
},
markerIcon : 'marker-green.png'

I tried normal PHP array with JSON_ENCODE and PRETTY PRINT, but I dont know how to show the 'position' part inside an array.

Could you please help me?

Thanks in advance,

Tibor

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dounan9070 2015-06-21 11:24
    关注

    PHP >=5.4

    [
        'title' => 'Property',
        'image' => '1-1-thmb.png',
        'type' => 'For Sale',
        'price' => '$price',
        'address' => '$address',
        'bedrooms' => '$bedrooms',
        'bathrooms' => '$maxguests',
        'area' => '$area',
        'position' => [
            'lat' => '$lat',
            'lng' => '$lng'
        ],
        'markerIcon' => 'marker-green.png'
    ]
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!