dongye9991 2014-05-22 12:53
浏览 112
已采纳

ajax调用后使用PHP重定向

Im doing the following ajax call:

$('#save_sale').click(function() {
    var save_sale = 1;
    $.ajax({
        type: 'GET',
        url: 'summary.php',
        data: {save_sale: save_sale},
        success: function(data) { /* Do something here?? */ },
        error: function(xhr, ajaxOptions, thrownerror) { }
    });
});

Here is my PHP:

function createSale()
    {

        if($sale_id = $this->link->inQuery("INSERT INTO nya_forsaljningar(personnr, status, datum) VALUES('".$this->personnr."','".$this->status."','".$this->sale_date."')"))
        {
            $this->link->inQuery("UPDATE services_temp SET active=1 WHERE temppdtls='".$this->personnr."'");
            $this->link->inQuery("UPDATE summary_temp SET active=1 WHERE personnr='".$this->personnr."'");

            header("Location: addcust.php?new_sale=$sale_id");
            exit;
        }
        else
        {
            return false;   //Kunde inte skapa försäljningen
        }
    }

if(isset($_GET['save_sale']))
{
    $sale_date = date('Y-m-d');         //Datumet då man skapar försäljning
    $personnr = $_SESSION['fil'][3];    //Personnummer på personen, använder detta för att ta fram de olika delarna från tabellerna
    $save_true = $_GET['save_sale'];    //Försäkrar oss av att vi ska hantera en uppläggning av en nyförsäljning

    $new_sale = new newSale($personnr, $sale_date, $save_true, $link, $status='Obehandlad');    //Skapar ett objekt av försäljningen som vi använder för att hantera den nya försäljning, kolla om den är ok, skapar kundbilden, nekar osv.
    if($new_sale->checkService())
    {
        $new_sale->createSale();    //Skapar försäljningen
    }
    else 
    {
        echo "Kunde inte skapa försäljningen";
        exit;
    }
}

After the sale is created, I want to redirect to addcust.php?new_sale=$sale_id

How can I accomplish this?

  • 写回答

5条回答 默认 最新

  • duancongjue9202 2014-05-22 12:56
    关注

    You redirect in success:

    $('#save_sale').click(function() {
        var save_sale = 1;
        $.ajax({
            type: 'GET',
            url: 'summary.php',
            data: {save_sale: save_sale},
            success: function(data) { 
                    window.location.href = 'addcust.php?new_sale=' + data
                },
            error: function(xhr, ajaxOptions, thrownerror) { }
        });
    });
    

    Whatever you echo back from the PHP script will be in data. So echo $sale_id and you'll have your URL.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(4条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥15 maple软件,用solve求反函数出现rootof,怎么办?
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题
  • ¥15 state显示变量是字符串形式,但是仍然红色,无法引用,并显示类型不匹配
  • ¥20 求一个html代码,有偿
  • ¥100 关于使用MATLAB中copularnd函数的问题
  • ¥20 在虚拟机的pycharm上
  • ¥15 jupyterthemes 设置完毕后没有效果
  • ¥15 matlab图像高斯低通滤波