dongshi4773
2016-05-24 19:23
浏览 110

Android | PHP | MySql - 将表情符号从Android保存到Mysql服务器

How can I send text with emoji from Android app to server and save it correctly in MySql database?

In Android app I've pass some parametres with post method to php server, then I save it in to MySql database. But I've 2 problems with emoji

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

如何将带有表情符号的文本从Android应用程序发送到服务器并正确保存 MySql数据库?

在Android应用程序中,我将一些带有post方法的参数传递给php服务器,然后将其保存到MySql数据库中。 但我在表情符号上有2个问题

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题