download1002 2016-07-15 09:18
浏览 41
已采纳

我想通过管理面板下拉菜单启用或禁用“博客帖子”

I want to enable or disable post by clicking drop down values. How can i do that?

<script>
  function disable(post)
  {
      if(post=="0")
           document.getElementById("status").disabled=true;
      else
          document.getElementById("status").disabled=false;
  }
</script>

<select name="status" id=<?= $row["id_post"] ?>  onChange="disable(this.value)">
  <option value="0">Status</option>
  <option name="enable"  id="enable"  value="1">Enable</option>
  <option name="disable" id="disable" value="0">Disable</option>
</select>

i have a field in my database table name "r_post" column name "status int(1)"

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsh77114 2016-08-25 07:19
    关注

    No need to use JavaScript for Enable and Disable as per your code.

    <select name="status">
      <option>Status</option>
      <option value="1" <?php ($row["status"]==1)?'selected':'' ?>>Enable</option>
      <option value="0" <?php ($row["status"]==0)?'selected':'' ?>>Disable</option>
    </select>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 matlab生成电测深三层曲线模型代码
  • ¥50 随机森林与房贷信用风险模型
  • ¥50 buildozer打包kivy app失败
  • ¥30 在vs2022里运行python代码
  • ¥15 不同尺寸货物如何寻找合适的包装箱型谱
  • ¥15 求解 yolo算法问题
  • ¥15 虚拟机打包apk出现错误
  • ¥15 用visual studi code完成html页面
  • ¥15 聚类分析或者python进行数据分析
  • ¥15 三菱伺服电机按启动按钮有使能但不动作