duanan6043 2016-01-13 19:03
浏览 24

发送一个php ajax数据数组

I want to send PHP an array via AJAX. While I understand that I must use JSON, the problem comes when trying to send an additional variable from JavaScript.

<script type="text/javascript">
    function mostrardatossinllamada(pagina) {
        var numfilas = 9;
        var paginasamostrar = 8;
        var num_pagina=pagina;
        //var personasjs=new Array();

        // Envio el array de personas a la vista tabla_usuario_prueba_2 que me muestra los resultados paginados
        var personasjs=<?php echo json_encode($persona) ?>
        var dato=7;

        $.ajax({
            type: 'POST',
            url: '<?php echo site_url("archivo/modelo_tabla"); ?>',
            data: {'pagina':num_pagina, 'personas':personasjs },

            success: function (resp) {
                $("#tablaUsuarios").html(resp);
            }
        });
    }
</script>

In my controller, I catch result but it does not work.

$personas = json_decode(stripslashes($_POST['personas']));

Te code error - Severity: Warning

Message: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dshdb64088 2016-01-13 19:09
    关注

    Try this one. I have added the dataType: 'json' property.

    <script type="text/javascript">
        function mostrardatossinllamada(pagina) {
            var numfilas = 9;
            var paginasamostrar = 8;
            var num_pagina=pagina;
            //var personasjs=new Array();
    
            // Envio el array de personas a la vista tabla_usuario_prueba_2 que me muestra los resultados paginados
            var personasjs=<?php echo json_encode($persona) ?>
            var dato=7;
    
            $.ajax({
                type: 'POST',
                url: '<?php echo site_url("archivo/modelo_tabla"); ?>',
                dataType: 'json',
                data: {'pagina':num_pagina, 'personas':personasjs },
    
                success: function (resp) {
                    $("#tablaUsuarios").html(resp);
                }
            });
        }
    </script>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 linux驱动,linux应用,多线程
  • ¥20 我要一个分身加定位两个功能的安卓app
  • ¥15 基于FOC驱动器,如何实现卡丁车下坡无阻力的遛坡的效果
  • ¥15 IAR程序莫名变量多重定义
  • ¥15 (标签-UDP|关键词-client)
  • ¥15 关于库卡officelite无法与虚拟机通讯的问题
  • ¥15 目标检测项目无法读取视频
  • ¥15 GEO datasets中基因芯片数据仅仅提供了normalized signal如何进行差异分析
  • ¥100 求采集电商背景音乐的方法
  • ¥15 数学建模竞赛求指导帮助