dpgjci27392 2015-08-05 05:20
浏览 71
已采纳

如何在yii下拉列表中显示所选选项?

I created a drop-down to select the category for search. When I search the product for example I search Shoes for MEN, when the view page loaded the item resets to default

I want the category to remain what I selected

  <form action="<?php echo Yii::app()->baseUrl; ?>/search" method="GET"  class="form-inline form-section-2 row  fadeInDown animated">
  <div class="col-sm-5 form-group">
  <input type="text"  name="loc"  class="form-control" id="loc" value="<?php  echo $locationdet ; ?>" placeholder="Enter Your Keyword">
  </div>
  <div class="col-sm-4 form-group" >
     <select  name="cat" class="form-control selectpicker">
        <option>Select Category</option>
        <option value = '0'>Men</option>
        <option value = '1'>Women</option>          
    </select> 
  </div>
  <div class="col-sm-3 form-group">
  <button type="submit" class="btn btn-default btn-new">Search Products</button>    
  </div>
</form>
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doumen6532 2015-08-05 05:24
    关注

    Try this:

    <option value = '0' <?php if(isset($_GET['cat']) && $_GET['cat'] == '0') echo "selected" ?>>Men</option>
    <option value = '1' <?php if(isset($_GET['cat']) && $_GET['cat'] == '1') echo "selected" ?>>Women</option>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器