doufunuo4787 2013-04-17 14:24
浏览 85
已采纳

选择多个div并更改其背景

I am creating multiple divs in a loop in php shown below.

 <?php
    for ($i=0; $i<=9; $i++)
    {
    for ($j=0; $j<=9; $j++)
        {
   echo "<div class=\"bg\" id=\"aaa".$i."\" style=\" position:absolute;top:".($i*10)."%;left:".($j*10)."%;\"> 
</div>";
        }
 }
?>

i want to select multiple divs (not all) and change their backgrounds using jquery. i cant seem to be able to figure out how to proceed with this

  • 写回答

5条回答 默认 最新

  • dsljpwi494719 2013-04-17 14:26
    关注

    You can select div with id starting with aaa

    $('div[id^=aaa]')
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(4条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 三菱FX系列PLC上位机串口下指令置位M64和M65,这两条指令分别是什么呢?
  • ¥15 有关结冰模拟程序咨询
  • ¥15 ubuntu服务器配置dns域名后无法访问其他域名
  • ¥50 本人复制了一个关于股票指标的代码,但是运行失败,有没有人帮我解决一下
  • ¥50 用matlab和numeca做透平机械流体力学和热力学模拟 价格可议
  • ¥15 Unity3D WebView
  • ¥20 论文AlphaTensor复现(有偿)
  • ¥15 (有偿)在ANSYS中 .anf文件
  • ¥45 关于#芯片#的问题:组合逻辑电路设计
  • ¥15 基与机器学习和时间序列分析预测养老服务需求趋势