dtoka218420 2019-07-02 20:52
浏览 74
已采纳

将数据从控制器传递到刀片视图

I want to pass data from my controller to blade view. What am I missing?

Controller:

    public function getRolesFront(){

        $roles= Role::join(
        'user_roles',
        'roles.id', 
        '=', 
        'user_roles.role_id')
        ->join(
        'users', 
        'user_roles.user_id',
        '=',
        'users.id')
        ->select(
        'user_roles.id AS row_id',
        'user_roles.user_id',
        'roles.name AS name',
        'roles.function AS function',
        'users.name AS user_name',
        'user_roles.role_id')
        ->orderBy('user_roles.user_id')
        ->get();

        return view('users_view', compact($roles));
    }

web.php

Route::get('/userslist','RoleController@getRolesFront');

blade

<tr>
  @foreach($roles as $role)
  {{$role->role_id}}
  @endforeach
</tr>

the error is:

Undefined variable: roles (View: C:\laragon\www\ProjectoFinalesources\views\users_view.blade.php)

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doubi7346 2019-07-02 20:55
    关注

    When using compact, don't add the actual variable, but rather the string name of the variable that was defined previously in code.

    So, not:

    return view('users_view', compact($roles));
    

    but rather:

    return view('users_view', compact('roles'));
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 一个服务器已经有一个系统了如果用usb再装一个系统,原来的系统会被覆盖掉吗
  • ¥15 使用esm_msa1_t12_100M_UR50S蛋白质语言模型进行零样本预测时,终端显示出了sequence handled的进度条,但是并不出结果就自动终止回到命令提示行了是怎么回事:
  • ¥15 前置放大电路与功率放大电路相连放大倍数出现问题
  • ¥30 关于<main>标签页面跳转的问题
  • ¥80 部署运行web自动化项目
  • ¥15 腾讯云如何建立同一个项目中物模型之间的联系
  • ¥30 VMware 云桌面水印如何添加
  • ¥15 用ns3仿真出5G核心网网元
  • ¥15 matlab答疑 关于海上风电的爬坡事件检测
  • ¥88 python部署量化回测异常问题