doutuoben6908 2011-11-29 08:18
浏览 65
已采纳

PHPExcel如何设置单元名称?

Normally in excel you can give a specific name to the cells. How can this be done in phpexcel?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douqian9729 2011-11-29 09:08
    关注

    Section 4.6.38 of the Developer documentation describes how to do this: the section entitled "Define a named range"

    $objPHPExcel->addNamedRange(
        new PHPExcel_NamedRange('PersonFN', $objPHPExcel->getActiveSheet(), 'B1') 
    );
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求螺旋焊缝的图像处理
  • ¥15 blast算法(相关搜索:数据库)
  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解