dseigqk7443 2019-07-05 02:42
浏览 722
已采纳

将varchar转换为datetime以排序日期?

I want to try sorting dates but there are constraints, because those columns are varchar.

This existing data

enter image description here

This is the query that I test.

SELECT        PERIODE, RF, APPROVE_DATE
FROM            DLY_UPGRADE
WHERE        (SLP = '368') AND (CONVERT(datetime, APPROVE_DATE, 101) > '01/01/2017')

The error message :

enter image description here

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doushui3061 2019-07-05 04:13
    关注

    If you are using SQL Server, try the following:

    SELECT        PERIODE, RF, APPROVE_DATE
    FROM            DLY_UPGRADE
    WHERE        (SLP = '368') AND (CONVERT(date, APPROVE_DATE, 103) > '2017-01-01')
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置