dsnw2651 2013-03-06 04:04
浏览 78
已采纳

如何使用php从mysql中的单个表中获取所有数据?

I'm trying to simply get all the data from a mysql table using the following code:

$dbc = mysqli_connect('host', 'user', 'password', 'table');
$q = 'SELECT * FROM users';
$r = mysqli_query($dbc, $q);

$user_array = array();
    while ($row = mysql_fetch_array($r)) 
        {
        $user_array[]=$row;
        }
    echo "<br />";
    echo "print r of user_array: <br />";
    print_r($user_array);

i'm getting nothing. I looked at this tutorial (http://www.w3schools.com/php/php_mysql_select.asp), among others, but all they do is confuse me.

What am I doing wrong?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dream989898 2013-03-06 04:08
    关注

    try changing this

    mysql_fetch_array($r)
    

    to

    mysqli_fetch_array($r)
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 win10权限管理,限制普通用户使用删除功能
  • ¥15 minnio内存占用过大,内存没被回收(Windows环境)
  • ¥65 抖音咸鱼付款链接转码支付宝
  • ¥15 ubuntu22.04上安装ursim-3.15.8.106339遇到的问题
  • ¥15 求螺旋焊缝的图像处理
  • ¥15 blast算法(相关搜索:数据库)
  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面