dongtuanzi1080 2015-12-31 14:09
浏览 74
已采纳

需要帮助从PHP中获取JSON的一部分

Need help in getting some part from my json. I already search for this on website and google but didn't find good example. This my json :

{
"_doc": "lusti",
"id": 123456,
"title": "Dokumenku dari Json",
"parsel": {
    "_doc": "parsel",
    "id": 3256,
    "doc_type": "Word",
    "title": "bendahara12.doc",
    "download_link": {
        "Word": [
            {
                "label": "doc1",
                "file": "http://example.com/file_doc1.doc"
            },
            {
                "label": "doc2",
                "file": "http://example.com/file_doc2.doc"
            },
            {
                "label": "doc3",
                "file": "http://example.com/file_doc3.doc"
            },
            {
                "label": "doc4",
                "file": "http://example.com/file_doc4.doc"
            }
        ]
    }
}

and this my table :

<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="<?php echo $json['???']; ?>">Doc 1</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="<?php echo $json['???']; ?>">Doc 2</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="<?php echo $json['???']; ?>">Doc 3</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="<?php echo $json['???']; ?>">Doc 4</a></td>

i need get link for my download button. look like :

<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="http://example.com/file_doc1.doc">Doc 1</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="http://example.com/file_doc2.doc">Doc 2</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="http://example.com/file_doc3.doc">Doc 3</a></td>
<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="http://example.com/file_doc4.doc">Doc 4</a></td>
  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • dsh84723 2015-12-31 14:22
    关注

    You need to parse JSON data using json_decode():

    $array = json_decode($json_string,true);
    

    Now you can get data in array format. Now you need to write foreach loop for retrieve download link data.Like below:

    $download_link = $array['parsel']['download_link']['Word'];
    foreach($download_link as $key=>$val){
        echo '<td class="tg-baqh"><a class="btn" href="' . $val['file'] . '">'. $val['label'] .'</a></td>';
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法
  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP