dongmaopan5738 2014-02-20 13:54
浏览 42
已采纳

XPath和PHP DomDocument - 如何选择具有特定标记和属性的所有子项

I have the element $paragraph in my DOMDocument:

<p class=4textlist>
    String 1
    <p class=4textlist> String 1.1</p>
<p class=4textlist>String 1.2</p>
    String 2
</p>

At one moment, I selected the element and I would like to get all the p tags from this elements that have the class "4textlist".

For that, I have try:

$result = $xpath->query('descendent::p[@class="4textlist"]', $paragraph);

But this is not working. Any idea please ?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsfjnxjlbqv9812 2014-02-20 13:58
    关注

    You've got a typo in your query, descendent vs. descendant. descendant::p[@class="4textlist"] works fine.

    You might also consider .//p[@class="4textlist"].

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 wireshark抓不到vlan
  • ¥20 关于#stm32#的问题:需要指导自动酸碱滴定仪的原理图程序代码及仿真
  • ¥20 设计一款异域新娘的视频相亲软件需要哪些技术支持
  • ¥15 stata安慰剂检验作图但是真实值不出现在图上
  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来