dtj88302 2016-06-25 10:25
浏览 117
已采纳

UPDATE查询中的MySql CASE语句

I have a problem in getting the values from Table A and updating to Table B with a CASE Statement. My CASE Statement is as follows. I guess there is an syntax error:

$strSQLInsert2 = "UPDATE commercial_acc_cust SET pbg_curr =  
CASE WHEN ('".$values["main_section"]."'='Bank Guarantee PBG') Then 'pbg_curr' 
END 
WHERE tender_id=" . $values["tender_id"];
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douxi4287 2016-06-25 10:30
    关注
    if($values["main_section"] == 'Bank Guarantee PBG'){    
        $strSQLInsert2 = "UPDATE commercial_acc_cust SET pbg_curr = 'pbg_curr' 
        WHERE tender_id=" . $values["tender_id"];
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 解决一个加好友限制问题 或者有好的方案
  • ¥15 关于#java#的问题,请各位专家解答!
  • ¥15 急matlab编程仿真二阶震荡系统
  • ¥20 TEC-9的数据通路实验
  • ¥15 ue5 .3之前好好的现在只要是激活关卡就会崩溃
  • ¥50 MATLAB实现圆柱体容器内球形颗粒堆积
  • ¥15 python如何将动态的多个子列表,拼接后进行集合的交集
  • ¥20 vitis-ai量化基于pytorch框架下的yolov5模型
  • ¥15 如何实现H5在QQ平台上的二次分享卡片效果?
  • ¥30 求解达问题(有红包)