dongyi9082 2013-09-11 09:44
浏览 16
已采纳

使用getTemplate拉随机php文件

I'm trying to pull a random add into a page. I can pull this

<? getTemplate('sideadd.php'); ?>

But if I want to pull sideadd1.php / sideadd2.php

randomly, I thought I would be able to do this.

<? getTemplate('sideadd '.rand(1,2).' .php'); ?>

But unfortunately I can't. it returns nothing.

So what's the best way of going about this. Pretty new to php so sorry if I dont explain myself very well.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • drxp993551 2013-09-11 09:47
    关注

    Change:

    <? getTemplate('sideadd '.rand(1,2).' .php'); ?>
    

    to:

    <? getTemplate('sideadd'.rand(1,2).'.php'); ?>
    

    You were generating 'sideadd 1 .php', instead of 'sideadd1.php'

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 OpenGL渲染效率
  • ¥60 关于网络前后端:丢包攻击、漏洞后门、渗透这些
  • ¥30 有关于html的制作个人网页
  • ¥15 stm32 lvgl+DMA,屏幕显示不全有条纹
  • ¥15 用java,swing,mysql实现模拟ATM机系统
  • ¥15 HTML5+CSS3题
  • ¥30 使用php如何制作一个国博门票抢票系统?(相关搜索:手机号|小程序)
  • ¥15 关于#数据库#的问题:每次实验都是系统直接导出数据,但是实验过程前会修改被实验件的结构类型,软件版本(如第一次实验为结构A,A01版本软件,A01版本软件)(相关搜索:数据类型)
  • ¥15 群晖docker无法连接代理服务器
  • ¥20 VBA将EXCEL数据写入JSON,中文不显示