duanjizhan9353 2014-02-18 09:31
浏览 44
已采纳

在jQuery中通过'.getJson'发送数据并在'PHP'文件中检索

So i want to send a variable to my php page and output appropriate json there based on the data. THis is what i did.I am new to jquery but have done php

                $(function() {

        $("#json-one").change(function() {

            var dropdown = $(this);
        var name=dropdown.val();
            $.getJSON("categories_php?name=",{ "name": name }, 
       function(data) {

            prompt(data.name);
                            var $jsontwo = $("#json-two");
                $jsontwo.append("<option>" + data.name + "</option>");          



            });
        });

    });

on the php page for test i have not done much

    <?php
    $m=new Mongo();
    $db=$m->admin;
    $collection=$db->categories;
    $cur=$collection->find();
    $name['name']= $_REQUEST['name'];
    print_r(json_encode($name));

?>

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dragon8997474 2014-02-18 09:34
    关注

    You can use:

     $.getJSON("categories_php",{ name: name }, function() {
          //Some code
     }); 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记