doujiu8479 2013-12-21 21:09
浏览 36
已采纳

从图像magick和php创建PDF目录?

  • I have a set of 10 jpegs.

  • I need to generate 1 SINGLE PDF of these 10 images using PDF. (1 page = 1 jpeg)

Final result must be a PDF.

Can imagemagick php extension help me with that ?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douchuose2514 2013-12-21 21:52
    关注

    Yes, it can. Sample code:

    <?php
    $files = array(realpath('t1.jpg'), realpath('t2.jpg'));
    
    $image = new Imagick($files);
    
    $image->setImageFormat('pdf');
    
    $image->writeImages(__DIR__ . '/file.pdf', true);
    

    The second parameter of Imagick::writeImages() controls if the resulting output is joined into one file.

    Footnote: At least on windows, Imagick needs to be used with absolute paths.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 关于#java#的问题:找一份能快速看完mooc视频的代码
  • ¥15 这种微信登录授权 谁可以做啊
  • ¥15 请问我该如何添加自己的数据去运行蚁群算法代码
  • ¥20 用HslCommunication 连接欧姆龙 plc有时会连接失败。报异常为“未知错误”
  • ¥15 网络设备配置与管理这个该怎么弄
  • ¥20 机器学习能否像多层线性模型一样处理嵌套数据
  • ¥20 西门子S7-Graph,S7-300,梯形图
  • ¥50 用易语言http 访问不了网页
  • ¥50 safari浏览器fetch提交数据后数据丢失问题
  • ¥15 matlab不知道怎么改,求解答!!