dongrouli2667 2013-08-15 19:23
浏览 21
已采纳

使用Mink和Sahi,我如何使用FF以外的其他浏览器?

Whenever I run Sahi, it is using Firefox by default. What I am trying to do is have more control over the browser I use. I have followed instructions from http://mink.behat.org/#sahidriver

and my behat.yml is :

default:
  formatter:
    name: progress
  extensions:
    Behat\Symfony2Extension\Extension:
      mink_driver: true
      kernel:
        env: test
        debug: true
    Behat\MinkExtension\Extension:
      sahi: ~
      goutte: ~
      base_url: 'http://local.referral.com'
      default_session: sahi

My function is:

public function iAmOnHomepage()
    {

        $session = $this->getSession();
        $session->visit($this->locatePath('/'));

        $link = $session->getPage()->findLink('I am a Physician');

       if (null === $link) {
          throw new \LogicException("Home Page Not Loaded:
");   
       }
    }

How do I specify additional instructions like browser etc? Is that in code or in yml file.

If so how do I do it?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于单片机的靶位控制系统
  • ¥15 AT89C51控制8位八段数码管显示时钟。
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 下图接收小电路,谁知道原理
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错