donglanzhan7151 2013-07-18 21:18
浏览 61
已采纳

单击<li value = xx>时将值传递给php会话

ex.

<li value="123">123</li>
 <li value="456">456</li>

howto pass value <li value="xxx"> to a php session when clicking on <li value ="xxx">

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsa89029 2013-07-18 21:26
    关注

    You would create a file that looks like this

    // update_session.php
    
    <?php session_start(); 
    if (isset($_POST["val"])){
           $_SESSION["val"] = $_POST["val"];
    }
    

    Then for your html you would have (note I changed attribute to a data-value because value is not a valid attribute for li whereas the data- prefix attributes are valid.)

    <ul id ='my_ul'>
    <li data-value="123">123</li>
    <li data-value="456">456</li>
    </ul>
    

    And you jquery (in a document ready block) would look like this.

    $('#my_ul').on("click", "li", function(){
       $.ajax("update_session.php",{method:"post", data:{val:$(this).attr("data-value")}}); 
    });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Android Studio中如何把H5逻辑放在Assets 文件夹中以实现将h5代码打包为apk
  • ¥15 使用小程序wx.createWebAudioContext()开发节拍器
  • ¥15 关于#爬虫#的问题:请问HMDB代谢物爬虫的那个工具可以提供一下吗
  • ¥15 vue3+electron打包获取本地视频属性,文件夹里面有ffprobe.exe 文件还会报错这是什么原因呢?
  • ¥20 用51单片机控制急停。
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 在使用pyecharts时出现问题
  • ¥50 怎么判断同步时序逻辑电路和异步时序逻辑电路
  • ¥15 差动电流二次谐波的含量Matlab计算
  • ¥15 Can/caned 总线错误问题,错误显示控制器要发1,结果总线检测到0