dtf76989 2014-08-27 11:20
浏览 34
已采纳

更改wordpress菜单代码

I need help with a wordpress menu, here's the code i'm using:

<?php wp_page_menu( ); ?>

and this is the output:

<div class="menu">
  <ul>
    <li class="page_item page-item-2">
      <a href="http://blahblah.com/?page_id=1">Shoes</a>
    </li>
    <li class="page_item page-item-2">
      <a href="http://blahblah.com/?page_id=2">Accessories</a>
    </li>
    <li class="page_item page-item-2">
      <a href="http://blahblah.com/?page_id=3">Watches</a>
    </li>
    <li class="page_item page-item-2">
      <a href="http://blahblah.com/?page_id=4">Bags</a>
    </li>
  </ul>
</div>

I would like the output to be:

<nav>
  <a href="#">Shoes</a>
  <a href="#">Accessories</a>
  <a href="#">Watches</a>
  <a href="#">Bags</a>
</nav>

Is this possible and how can I do this?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongxianshuai8927 2014-08-27 11:31
    关注

    Please use the below code

        <nav>
        <?php
            $items = wp_get_nav_menu_items( '{type your menu name here}' );
            foreach ( $items as $item){
                echo '<a href="#">'.$item->title.'</a>';
            }
        ?>
        </nav>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 软件测试决策法疑问求解答
  • ¥15 win11 23H2删除推荐的项目,支持注册表等
  • ¥15 matlab 用yalmip搭建模型,cplex求解,线性化处理的方法
  • ¥15 qt6.6.3 基于百度云的语音识别 不会改
  • ¥15 关于#目标检测#的问题:大概就是类似后台自动检测某下架商品的库存,在他监测到该商品上架并且可以购买的瞬间点击立即购买下单
  • ¥15 神经网络怎么把隐含层变量融合到损失函数中?
  • ¥15 lingo18勾选global solver求解使用的算法
  • ¥15 全部备份安卓app数据包括密码,可以复制到另一手机上运行
  • ¥20 测距传感器数据手册i2c
  • ¥15 RPA正常跑,cmd输入cookies跑不出来