drq1257 2014-03-17 08:39 采纳率: 0%
浏览 32
已采纳

在YII中生成下拉列表

I have a table named event(ename,many_other_attributes) where event is the primary key.

I want to generate a drop down menu in YII which includes all the enames in the list.

I am a newbie to YII. Please help

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doutun1875 2014-03-17 08:42
    关注

    Try this

    echo $form->dropDownList(
        $model,
        'land_id',
        CHtml::listData(Event::model()->findAll(), 'ename', 'ename')
    );
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 docker里部署springboot项目,访问不到扬声器
  • ¥15 netty整合springboot之后自动重连失效
  • ¥15 悬赏!微信开发者工具报错,求帮改
  • ¥20 wireshark抓不到vlan
  • ¥20 关于#stm32#的问题:需要指导自动酸碱滴定仪的原理图程序代码及仿真
  • ¥20 设计一款异域新娘的视频相亲软件需要哪些技术支持
  • ¥15 stata安慰剂检验作图但是真实值不出现在图上
  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法