doutuo4285 2019-02-25 05:34
浏览 81
已采纳

如何使用PHP / JavaScript发送新行whatsapp消息?

https://api.whatsapp.com/send?phone=XXXXXXXXXX&text=Hello%0AHow%20R%20U?

O/P:

Whats App O/P

I want this output using PHP/JavaScript:

Hello
How R U?

I have a already try encodeURI JS, urlencode PHP, , br html, nltobr, , etc,...

But it did't worked.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douhuifen9942 2019-02-25 05:44
    关注

    enter image description hereyou have to encodeURI first:-

    var whatsappMessage= "My First"+"
    
    "+"Message for Test";
    
     whatsappMessage = window.encodeURIComponent(whatsappMessage);
    

    Sending encoded message as parameter like :-

    send?text=whatsappMessage
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 delphi webbrowser组件网页下拉菜单自动选择问题
  • ¥15 linux驱动,linux应用,多线程
  • ¥20 我要一个分身加定位两个功能的安卓app
  • ¥15 基于FOC驱动器,如何实现卡丁车下坡无阻力的遛坡的效果
  • ¥15 IAR程序莫名变量多重定义
  • ¥15 (标签-UDP|关键词-client)
  • ¥15 关于库卡officelite无法与虚拟机通讯的问题
  • ¥15 目标检测项目无法读取视频
  • ¥15 GEO datasets中基因芯片数据仅仅提供了normalized signal如何进行差异分析
  • ¥100 求采集电商背景音乐的方法