ds34222 2016-04-06 08:11
浏览 50
已采纳

php多维数组

I'm using an array to parse some information through Jquery.

First of all the script search in the db for quotes like the user has searched for.

Then it send these information to an array, however when output the data the site doesnt respond back anything at all.

$check_faqs = "
SELECT 
    faq_title, 
    faq_url, 
    faq_content, 
    chapter_id 
FROM 
    faqs 
WHERE 
    faq_content LIKE '%". $search ."%'
AND faq_status != 'deleted'
";
$query_faqs = mysqli_query($con, $check_faqs);

if (mysqli_num_rows($query_faqs) !== 0) { 

    $faqs = array();
    while($row = mysqli_fetch_assoc($query_faqs)) {
        $chapter_info = array();
        $query_chapter = mysqli_query($con, "SELECT chapter_title, chapter_url FROM faqs_chapters WHERE chapter_id = '". $row["chapter_id"] ."'");
        $chapter = mysqli_fetch_assoc($query_chapter);
        array_push($chapter_info, $chapter["chapter_title"]);
        array_push($chapter_info, $chapter["chapter_url"]);
        array_push($row, $chapter_info);
        $faqs[] = $row;
    }
    $count_faqs = mysqli_num_rows($query_faqs);
    $output = json_encode(array('type'=>'success', 'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    die($output);

}

When i output the data incl. a var_dump i receive an perfect array of the data i need. Howver without a var_dump no arrays is avalaible in the output?

Here the code incl. the var_dump

$check_faqs = "...
    }
    print_r($faqs);
    $count_faqs = mysqli_num_rows($query_faqs);
    $output = json_encode(array('type'=>'success', 'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    die($output);

Here's the print info:

 Array
(
    [0] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

    [1] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test-two2
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

)

Frayne Konok : echo "<pre>"; print_r($faqs); echo "</pre>";

 <pre>Array
(
    [0] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

    [1] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test-two2
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

)
</pre>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongtanliefang8765 2016-04-06 08:48
    关注

    Online link

    Suppose you have an array

    $faqs = array(
                array(
                    "faq_title" =>  "test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "faq_url" => "test",
                    "faq_content" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "chapter_id" => 1,
                    array("Private brugere", "private-brugere")
                ),
                array(
                    "faq_title" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "faq_url" => "test",
                    "faq_content" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "chapter_id" => 2,
                    array("Private brugere", "private-brugere")
                )
        );
    

    Count the array

    $count_faqs = count($faqs);
    

    Encode the array

    $output = json_encode(array('type' => 'success',  'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    

    Output

    echo '<pre>';
    print_r($output);
    echo '</pre>';
    

    Result

    {"type":"success","faqsCount":2,"faqs":[{"faq_title":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","faq_url":"test","faq_content":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","chapter_id":1,"0":["Private brugere","private-brugere"]},{"faq_title":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","faq_url":"test","faq_content":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","chapter_id":2,"0":["Private brugere","private-brugere"]}]}
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染
  • ¥15 CVRP 图论 物流运输优化
  • ¥15 Tableau online 嵌入ppt失败
  • ¥100 支付宝网页转账系统不识别账号
  • ¥15 基于单片机的靶位控制系统
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测