duandao2083 2014-07-29 18:43
浏览 62
已采纳

安装php代码嗅探器时缺少PHP55

I'm new in symfony2. I'm following a tutorail on udemy. While installing php code sniffer with this formula

brew install php-code-sniffer

I get this error;

Missing PHP53, PHP54, PHP55 or PHP56 from homebrew-php. Please install one of them before   continuing

I already installed php55, I don't really know why I'm getting this error..

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongxie548548 2014-07-30 03:44
    关注

    I used php54 version and it solved my problem. Here is the code that I used;

    brew install php 54
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 目详情-五一模拟赛详情页
  • ¥15 有了解d3和topogram.js库的吗?有偿请教
  • ¥100 任意维数的K均值聚类
  • ¥15 stamps做sbas-insar,时序沉降图怎么画
  • ¥15 unity第一人称射击小游戏,有demo,在原脚本的基础上进行修改以达到要求
  • ¥15 买了个传感器,根据商家发的代码和步骤使用但是代码报错了不会改,有没有人可以看看
  • ¥15 关于#Java#的问题,如何解决?
  • ¥15 加热介质是液体,换热器壳侧导热系数和总的导热系数怎么算
  • ¥100 嵌入式系统基于PIC16F882和热敏电阻的数字温度计
  • ¥15 cmd cl 0x000007b