drrvnbwle80177811 2014-07-09 08:40
浏览 81
已采纳

在复选框选中时,foreach重复循环html表多次

Hello I have checkboxes and submit button inside table. Everything is running fine. I can get the checkbox event checked/unchecked after submit button. The only problem is my foreach loop is executing multiple times and i am getting multiple table executing checkbox with each checked option. Just a small mistake i am doing. Here is my code:

$html = '<table width="538" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
        <tr>
            <td>
                <div>'.CreateRegister($page['register-fahrzeuge']).'</div>
                '.CreateMessage().'
                <div class="cont-liste-verlauf register">';
                if($row = mysql_fetch_assoc($result)) 
                {                       
                    $val= unserialize($row['configuration']);                                           
                    $html .= '<table id="FAHRZEUGE" >
                        <tr>
                        <td>';
                        foreach($val as $config){
                        $html .= ' <input type="checkbox" name="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder" id="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder" '.($config=='Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder' ? 'checked="checked"' : '').' />
                       <label for="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder">Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder</label><br>

                       <input type="checkbox" name="Fahrzeuge_ohne_Preis" id="Fahrzeuge_ohne_Preis" value="Fahrzeuge_ohne_Preis" '.($config=='Fahrzeuge_ohne_Preis' ? 'checked="checked"' : '') .'/>
                       <label for="Fahrzeuge_ohne_Preis">Fahrzeuge_ohne_Preis</label><br>

                       <input type="checkbox" name="Fahrzeuge_mit_Fehlern" id="Fahrzeuge_mit_Fehlern" value="Fahrzeuge_mit_Fehlern" '.($config=='Fahrzeuge_mit_Fehlern' ? 'checked="checked"' : '') .' />
                       <label for="Fahrzeuge_mit_Fehlern">Fahrzeuge_mit_Fehlern</label><br>

                       <input type="checkbox" name="Herausforderungen" id="Herausforderungen" value="Herausforderungen" '.($config=='Herausforderungen' ? 'checked="checked"' : '') .' />
                       <label for="Herausforderungen">Herausforderungen</label><br><br>';                                           
                    }
                    $html .= '</td>
                </tr>
                    </table>';
                }
                    $html .= ' '.CreateButton($page['button']).'
                </div>
        </td>
    </tr>
</table>';
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dou4624 2014-07-09 09:26
    关注

    I think you have $val array with elements for checked values. Something like $val = array('Fahrzeuge_ohne_Preis','Herausforderungen'); And you want to print the form once, with these two checked. If my guess is right, then you have to redo your algorithm completely.

    $html .= ' <input type="checkbox" name="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder" id="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder" '.(in_array('Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder',$val) ? 'checked="checked"' : '').' />
                               <label for="Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder">Anzahl_Fahrzeuge_ohne_Bilder</label><br>
    
                               <input type="checkbox" name="Fahrzeuge_ohne_Preis" id="Fahrzeuge_ohne_Preis" value="Fahrzeuge_ohne_Preis" '.(in_array('Fahrzeuge_ohne_Preis',$val) ? 'checked="checked"' : '') .'/>
                               <label for="Fahrzeuge_ohne_Preis">Fahrzeuge_ohne_Preis</label><br>
    
                               <input type="checkbox" name="Fahrzeuge_mit_Fehlern" id="Fahrzeuge_mit_Fehlern" value="Fahrzeuge_mit_Fehlern" '.(in_array('Fahrzeuge_mit_Fehlern',$val) ? 'checked="checked"' : '') .' />
                               <label for="Fahrzeuge_mit_Fehlern">Fahrzeuge_mit_Fehlern</label><br>
    
                               <input type="checkbox" name="Herausforderungen" id="Herausforderungen" value="Herausforderungen" '.(in_array('Herausforderungen',$val) ? 'checked="checked"' : '') .' />
                               <label for="Herausforderungen">Herausforderungen</label><br><br>'; 
    

    Remove the loop.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 BP神经网络控制倒立摆
  • ¥20 要这个数学建模编程的代码 并且能完整允许出来结果 完整的过程和数据的结果
  • ¥15 html5+css和javascript有人可以帮吗?图片要怎么插入代码里面啊
  • ¥30 Unity接入微信SDK 无法开启摄像头
  • ¥20 有偿 写代码 要用特定的软件anaconda 里的jvpyter 用python3写
  • ¥20 cad图纸,chx-3六轴码垛机器人
  • ¥15 移动摄像头专网需要解vlan
  • ¥20 access多表提取相同字段数据并合并
  • ¥20 基于MSP430f5529的MPU6050驱动,求出欧拉角
  • ¥20 Java-Oj-桌布的计算