doufeng5059 2016-05-14 08:53
浏览 65
已采纳

在wordpress页面中找不到jquery ajax错误

this link from ajax call ajax call from this page

output page

 $('#sw_stop,#cd_stop').live('click', function() {
                clicks += 1;
        if (clicks>=10) {
                clicks=10;
                var alt="Kick Count Completed!";
                $("#alert").show();
                document.getElementById("alert").innerHTML=alt;
                $.APP.stopTimer();
                var h=$("#sw_h").text();
                var m=$("#sw_m").text();
                var s=$("#sw_s").text();
                
                alert(s);
                //var name=$("#name").val();
            //var message=$("#message").val();
                
            $.ajax({
            type:"POST",
            url:"http://www.mummycenter.com/kick-ajax/",
            data:{hour:h,minute:m,second:s},
            success:function(data){
            $("#info").html(data);
            }
 
            });
 
            }
        document.getElementById("clicks").innerHTML = clicks;
            
        });

above code for jquery ajax this code page not found error please help me.

</div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongse3348 2016-07-01 09:00
    关注

    thanks for comment but problem is pre-defined keyword "hour","minute" that's why ajax not called but by renaming this pre-define keyword now work perfectly

     $('#sw_stop,#cd_stop').live('click', function() {
                    clicks += 1;
            if (clicks>=10) {
                    clicks=10;
                    var alt="Kick Count Completed!";
                    $("#alert").show();
                    document.getElementById("alert").innerHTML=alt;
                    $.APP.stopTimer();
                    var h=$("#sw_h").text();
                    var m=$("#sw_m").text();
                    var s=$("#sw_s").text();
                    
                    alert(s);
                    //var name=$("#name").val();
                //var message=$("#message").val();
                    
                $.ajax({
                type:"POST",
                url:"http://www.mummycenter.com/kick-ajax/",
                data:{ho:h,mi:m,se:s},
                success:function(data){
                $("#info").html(data);
                }
     
                });
     
                }
            document.getElementById("clicks").innerHTML = clicks;
                
            });

    </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 对于相关问题的求解与代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料