dongshungou7699 2016-06-30 19:37
浏览 29
已采纳

源代码查看器中出现意外的空白

Using if and echo statements in the code below is causing a blank whitespace to appear (on line 4 in this instance) when viewing my website's source using Google Chrome:

enter image description here

<ul>
<li>Hi</li>
<li>Hello</li>
<?php 
if($something) {
   echo'
   <li>1</li>
   <li>2</li>
   ';
}else{
   echo'
   <li>2</li>
   <li>1</li>
   ';
}
?>
</ul>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douzhiling3166 2016-06-30 19:40
    关注

    The very first character after the ' is a new line.

    echo'
       <li>1</li>
       <li>2</li>
       ';
    

    This should get rid of it:

    echo'<li>1</li>
       <li>2</li>
       ';
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 企业资源规划ERP沙盘模拟
  • ¥15 前端echarts坐标轴问题
  • ¥15 CMFCPropertyPage
  • ¥15 ad5933的I2C
  • ¥15 请问RTX4060的笔记本电脑可以训练yolov5模型吗?
  • ¥15 数学建模求思路及代码
  • ¥50 silvaco GaN HEMT有栅极场板的击穿电压仿真问题
  • ¥15 谁会P4语言啊,我想请教一下
  • ¥15 这个怎么改成直流激励源给加热电阻提供5a电流呀
  • ¥50 求解vmware的网络模式问题 别拿AI回答