douzhenao6515 2012-03-10 22:58
浏览 50
已采纳

代码点火器中的启动会话[关闭]

starting at the top of the view:

<?php ### CREATE SESSION **
$this->load->library('session'); $this->load->library('encrypt');

$newdata = array(
'session_id'  => random hash,
'ip_address'    => 'string - user IP address',
'user_agent'    => 'string - user agent data',
'last_activity' => timestamp
);

$session_id = $this->session->userdata('session_id');

?>

Getting this error:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')'  on line 5

how do I fix this?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongnong3799 2012-03-10 23:07
    关注

    Looking at your new comments, to start a session all you need to do is:

    <?php
       //Start session
       $this->load->library('session');
    
       //Try retriving data:
       $session_id = $this->session->userdata('session_id');
       echo $session_id;
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 pip安装pystan显示No module named 'Cython'的问题
  • ¥15 Fortran代码segment fault
  • ¥15 求一下解题思路,需完整的步骤和代码。
  • ¥15 苹果CMS搭建的视频网站首页打开为什么会自动跳转到色情页面?
  • ¥15 php,mysql的问题
  • ¥50 dac adc的检定规程
  • ¥20 MIT控制器能控制不稳定系统吗
  • ¥15 公司代码X对业务伙伴X无效,处理方法?
  • ¥15 微信内链接跳转到浏览器打开怎么实现
  • ¥15 三角波可以直接加施密特电路整形到矩形波吗实物