dtzk85937 2015-06-14 12:05
浏览 62
已采纳

overflow:hidden将文本向下推

When I add overflow: hidden to the class of the first span (.welcome-show), for some reason it pushes the other ones down a bit. How can I fix this ? screenshot PHTML:

 <div class="col-lg-6 pull-left">
     <p>
         <span class="welcome-show">Здравей, <?php echo $this->EscapeHtml($user->nick) ?></span>
         <span class="rank">Ранк:
             <?php
                 switch ($user->role) {
                     case 1:
             ?>
             <span class="rank-vip">VIP</span>
             <?php
                     break;
                     case 2:
             ?>
             <span class="rank-vipplus">VIP+</span>
             <?php
                     break;
                     default:
             ?>
             <span class="rank-none">Никакъв</span>
             <?php
                     break;
                 }
             ?>
         </span>
         <span class="credits-show">Кредити: 
             <?php echo $this->EscapeHtml($user->credits) ?>
         </span>
         <a href="/charge-credits" class="credits-charge-link">
             <img src="/img/ui-icon-credits" class="ui-icon-credits"/>Заредете кредити
         </a>
         <a href="/edit" class="register">
             <span class="icon icon-settings ui-icon ui-icon-gear"></span>Настройки
         </a>
         <a href="/logout" class="register">
             <span class="icon icon-logout ui-icon ui-icon-close"></span>Излез
         </a>
     </p>
 </div>
 <?php
      } else {
  ?>
  <div class="col-lg-6 pull-left">
      <p>
          <a href="/login" class="login">
              <span class="icon icon-login ui-icon ui-icon-key"></span>Влез
          </a>
          <a href="/register" class="register">
              <span class="icon icon-register ui-icon ui-icon-person"></span>Регистрирай се
          </a>
      </p>
  </div>
  <?php
      }
  ?>

CSS:

.welcome-show {
    display: inline-block;
    max-width: 200px !important;
    white-space: nowrap;
    overflow: hidden;
    text-overflow: ellipsis;
}
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongwen3410 2015-06-14 13:31
    关注

    This will help you to align the other element that goes down center vertical. Change the height in my answer. Hope this helps :)

    .the-other-element{
     height:100px;
     line-height:100px;
     ...
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 对于squad数据集的基于bert模型的微调
  • ¥15 为什么我运行这个网络会出现以下报错?CRNN神经网络
  • ¥20 steam下载游戏占用内存
  • ¥15 CST保存项目时失败
  • ¥15 树莓派5怎么用camera module 3啊
  • ¥20 java在应用程序里获取不到扬声器设备
  • ¥15 echarts动画效果的问题,请帮我添加一个动画。不要机器人回答。
  • ¥15 Attention is all you need 的代码运行
  • ¥15 一个服务器已经有一个系统了如果用usb再装一个系统,原来的系统会被覆盖掉吗
  • ¥15 使用esm_msa1_t12_100M_UR50S蛋白质语言模型进行零样本预测时,终端显示出了sequence handled的进度条,但是并不出结果就自动终止回到命令提示行了是怎么回事: