download1214 2016-01-09 22:54
浏览 15
已采纳

Facebook SDK PHP - 在此脚本上出错[复制]

This question already has an answer here:

Not sure what the problem is here..

<?php require_once 'Facebook/autoload.php'; 

session_start()

$fb = new Facebook\Facebook([
  'app_id' => 'xxxx',
  'app_secret' => 'xxxx',
  'default_graph_version' => 'v2.5',
]);

$helper = $fb->getRedirectLoginHelper();
$permissions = ['email', 'name', 'user_id']; // optional
$loginUrl = $helper->getLoginUrl('http://www.website.co.uk/index.php', $permissions);

echo '<a href="' . $loginUrl . '">Log in with Facebook!</a>';

?>

I get an error :

Parse error: syntax error, unexpected '$fb' (T_VARIABLE) in /homepages/4/d570601812/htdocs/daf/inc/head.php on line 5"

</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanjian7343 2016-01-09 22:58
    关注

    You forgot about semicolon.

    Change session_start() to session_start(); on the second line of your code.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 用土力学知识进行土坡稳定性分析与挡土墙设计
  • ¥15 帮我写一个c++工程
  • ¥30 Eclipse官网打不开,官网首页进不去,显示无法访问此页面,求解决方法
  • ¥15 关于smbclient 库的使用
  • ¥15 微信小程序协议怎么写
  • ¥15 c语言怎么用printf(“\b \b”)与getch()实现黑框里写入与删除?
  • ¥20 怎么用dlib库的算法识别小麦病虫害
  • ¥15 华为ensp模拟器中S5700交换机在配置过程中老是反复重启
  • ¥15 uniapp uview http 如何实现统一的请求异常信息提示?
  • ¥15 有了解d3和topogram.js库的吗?有偿请教