dongmangwei3822 2016-06-10 10:05
浏览 112
已采纳

Docker php用参数启动容器

I need to start docker container with parameters in sf2 app in shell I'm doing it with

docker run -d -p 88:80 -p 3309:3306 c413a7015052

And I'm trying to do the same with docker-php but don't know how to add parameters and just cant get it to work. Now I'm starting containers with

$dock = $this->get('app.docker');
$containerManager = $dock->getConnection()->getContainerManager();
$containerManager->start($id);
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongqing8765 2016-06-13 10:53
    关注

    ok here is solution

        $hostConfig = new HostConfig();
        $portMap = new \ArrayObject();
        $portBinding = new PortBinding();
        $portBinding->setHostIp();
        $portBinding->setHostPort('88');
        $portMap['80/tcp'] = [$portBinding];
        $hostConfig->setPortBindings($portMap);
        $containerConfig = new ContainerConfig();
        $containerConfig->setHostConfig($hostConfig);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 matlab求解平差
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料
  • ¥15 使用R语言marginaleffects包进行边际效应图绘制
  • ¥20 usb设备兼容性问题
  • ¥15 错误(10048): “调用exui内部功能”库命令的参数“参数4”不能接受空数据。怎么解决啊
  • ¥15 安装svn网络有问题怎么办
  • ¥15 vue2登录调用后端接口如何实现
  • ¥65 永磁型步进电机PID算法
  • ¥15 sqlite 附加(attach database)加密数据库时,返回26是什么原因呢?